geef uw mening over het webinar
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online
Pensioenfonds J&J
Pensioenkrant
december 2023
English
Uw pensioen verandert: hoe gaat dit? 
Hoe staat het met de invoering van de nieuwe J&J-pensioenregeling per 1 jan 2027? Zitten we op schema? Welke stappen zetten we in 2024? We vroegen het aan Ron Verhulst, pensioenmanager van J&J in Nederland en Jolanda Ram, van onze pensioenuitvoerder Achmea Pensioenservices.
Lees het interview >
Welkom bij J&J Pension Fund OFP
Nieuw bij J&J of al wat langer in dienst? Op onze website leest u in 6 simpele stappen wat belangrijk is om te regelen voor uw pensioen.
Laat ons weten wat u vond van het webinar ‘Uw pensioen verandert’
Heeft u het webinar gemist? Kijk het terug 
Op 15 november heeft J&J Pension Fund OFP het webinar ‘Uw Pensioen verandert’ gehouden. Dit webinar stond in het teken van de nieuwe pensioenregeling. We zijn benieuwd wat u van het webinar vond. Wilt u daarom het evaluatieformulier invullen? Ga hiervoor naar onze webinar pagina. Hier kunt u ook het webinar terugkijken en antwoord op de veelgestelde vragen bekijken die tijdens de chat zijn gesteld.
Kijk het webinar terug en vul de evaluatie >
 
Wist u dat een verandering in uw leven invloed kan hebben op uw pensioen?
Controleer wat het voor uw pensioen betekent als u bijvoorbeeld een nieuwe baan krijgt of gaat samenwonen of trouwen. Ook meer of minder werken heeft invloed op uw pensioenopbouw. Pensioen is uw hele leven door actueel. Bekijk onze video om te zien wanneer pensioen voor u belangrijk kan zijn.
Bekijk wanneer u wat moet doen voor uw pensioen >
Welke pensioenkeuzes maakt u?
Als u bijna met pensioen gaat, kunt u een aantal pensioenkeuzes maken. Uw pensioenkeuzes hebben invloed op de hoogte van uw pensioen. Het is daarom belangrijk om hier overwogen keuzes in te maken. Bent ú al goed voorbereid op uw pensioen? 
Ontdek het in 3 stappen >
Uw mening telt: Waarover wilt u graag meer lezen in onze nieuwsbrief?
Maak een keuze uit 1 van de onderstaande opties door erop te klikken. U kunt meerdere keuzes maken.
De werking van pensioen
Hoe krijg ik inzicht in mijn persoonlijke pensioensituatie?
Hoe kan ik mijn pensioen aanvullen?
Overige onderwerpen
Ander onderwerp
 
Geef uw privé e‑mailadres aan ons door!
Geef dit aan ons door op Mijn pensioen. Zo kunnen wij u altijd digitaal bereiken. Ook als u met pensioen of uit dienst gaat.
 
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
Positief   Negatief
 
© 2023 J&J Pension Fund OFP

Website  -  Privacy  -  Afmelden