Hoe goed is uw pensioenkennis?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online
Pensioenfonds J&J
Pensioenkrant
november 2022
English
Het Pensioenakkoord: zorg dat u op de hoogte blijft
Weet u wanneer u wat moet doen voor uw pensioen?
Hoe goed is uw pensioenkennis?
Lees mooie verhalen van (bijna) gepensioneerden 
Welkom bij J&J Pension Fund OFP
Geef uw privé e-mailadres aan ons door!
Het Pensioenakkoord: zorg dat u op de hoogte blijft
Het nieuwe pensioenakkoord en de nieuwe regels voor pensioen zijn volop in het nieuws. Bekijk onze vernieuwde pagina Pensioenakkoord en lees hier alles wat nu al bekend is over het nieuwe pensioenstelsel. De E+E werkgroep houdt u op de hoogte van alle ontwikkelingen. Kijk op Mijn pensioen voor de updates van de werkgroep.
 
Weet u wanneer u wat moet doen voor uw pensioen?
In ieder mensenleven vinden leuke en minder leuke gebeurtenissen plaats. Misschien gaat u wel trouwen of samenwonen. Maar het kan ook zijn dat u uw relatie beëindigt. Of dat u ziek wordt. Het is belangrijk om te weten welke invloed dergelijke gebeurtenissen kunnen hebben op uw pensioen. Klik op een icoon hieronder om te kijken wat het voor uw pensioen betekent.
Hoe goed is uw pensioenkennis?
Er bestaan veel misverstanden over pensioen. Hoe goed is uw pensioenkennis? Test uw pensioenkennis aan de hand van 5 stellingen. U vindt hier ook gelijk de antwoorden. Mocht u dus een fout antwoord geven, dan weet u gelijk hoe het wél zit. Meedoen kost slechts 5 minuten en uw antwoorden zijn anoniem!
Doe de test >
 
persoonlijke verhalen
Op leefjepensioen.nl doet u inspiratie op voor de periode dat u met pensioen bent. Ook leest u tips hoe u zich kunt voorbereiden op uw pensioen. Voor veel mensen is het belangrijk om persoonlijke wensen in vervulling te laten gaan, maar ook om betrokken te blijven bij de samenleving en kennis te blijven delen.
Lees de mooie verhalen >
 
Welkom bij J&J Pension Fund OFP
Nieuw bij J&J of al wat langer in dienst? Op onze website leest u in 6 simpele stappen wat belangrijk is om te regelen voor uw pensioen.
 
Geef uw privé e‑mailadres aan ons door!
Geef dit aan ons door via Mijn pensioen. Zo kunnen wij u altijd digitaal bereiken. Ook als u met pensioen bent of uit dienst gaat.
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
Positief   Negatief
 
© 2022 J&J Pension Fund OFP

Website  -  Privacy  -  Afmelden