Lees het laatste pensioennieuws in 10 minuten!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online
Pensioenfonds J&J
Pensioenkrant
juni 2021
English
Interview nieuwkomer Jan Pieck
Een belangrijke stap verder voor het nieuwe pensioenstelsel
Heeft u uw UPO al bekeken?
Welk pensioentype ben jij?
Wanneer moet u iets doen aan uw pensioen?
Geniet van je pensioen!
Geef uw privé e-mailadres aan ons door!
 
 
Nieuwkomer Jan Pieck: “Mijn bank heeft toch ook mijn privé e‑mailadres”
Jan Pieck (41) werkte overal in Europa. Na Spanje, Zwitserland en Frankrijk nu Leiden. Hij heeft grote bedrijven van dichtbij meegemaakt. “Dan zie je pas hoe goed het pensioen bij J&J is geregeld.”
Lees meer >
Een belangrijke stap verder voor het nieuwe pensioenstelsel
De uitwerking van het pensioenakkoord is klaar. In de zomer van 2019 sloten ons kabinet en de landelijke sociale partners op hoofdlijnen een pensioenakkoord.
Lees meer >
 
Heeft u uw UPO al bekeken?
Op 29 maart ontving u bericht van ons dat uw Uniform Pensioen­overzicht (UPO) voor u klaar staat. Heeft u al de tijd genomen om naar uw UPO te kijken? Neem hier zeker even de tijd voor. Controleer tegelijkertijd uw persoonlijke gegevens. Deze vormen de basis voor uw pensioen­berekeningen.
Lees meer >
Welk pensioentype ben jij?
“Nog 6 maanden en 10 dagen tot ik met pensioen mag.” Weet je uit je hoofd hoelang je nog moet werken tot je met pensioen mag? En heb je al je vakantiedagen de afgelopen jaren opgespaard om eerder te kunnen stoppen? Dan ben je iemand die de laatste werkdagen aftelt, net zoals je doet naar je vakantie of als kind tot je verjaardag.
Lees verder >
 
Wanneer moet u iets doen aan uw pensioen?
Een nieuwe baan, kinderen krijgen of samenwonen? Dan denkt u vast niet als eerste aan uw pensioen. Toch zijn dit juist de momenten om uw pensioen eens te checken.
Lees meer >
Geniet van je pensioen!
Met pensioen gaan kent vele fases. Hoe bereid je je voor op je pensioentijd, wat staat je te wachten? Soms kunnen mensen zich de eerste periode van hun pensioentijd een beetje ontheemd voelen. Anderen kijken er enorm naar uit. Graag geven we je enkele tips om optimaal van je pensioen tijd te kunnen genieten. Hieronder zie je naast de do’s ook enkele don’ts van met pensioen gaan op een rij.
Do's > Don'ts >
 
Geef uw privé e‑mailadres aan ons door!
Geef dit aan ons door via Mijn pensioen. Zo kunnen wij u altijd digitaal bereiken. Ook als u met pensioen bent of uit dienst gaat. Heeft u nog geen account? Maak dan snel een account aan met uw deelnemersnummer, dat begint met 90510.
Geef uw e-mailadres door >
Suggesties?
Heeft u suggesties voor een onderwerp dat met pensioen te maken heeft?

Mail dan naar rverhuls@its.jnj.com of pfjnj@achmea.nl over welk onderwerp u meer nieuws wilt ontvangen.
 
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
Positief   Negatief
 
© 2021 J&J Pension Fund OFP

Website  -  Privacy  -  Afmelden