J&J Pension Fund OFP
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online
Pensioenfonds J&J
Pensioenkrant
december 2020
English
U hebt iets te kiezen voor uw pensioen!
Misschien duurt het nog heel lang voordat u met pensioen gaat. Of bent u er nog helemaal niet mee bezig, ook al komt het dichterbij. Maar als het eenmaal zover is, heeft u iets te kiezen voor uw pensioen.
Lees meer >
 
U kunt ook nu bij ons terecht met al uw pensioenvragen
De dienstverlening van J&J Pension Fund OFP gaat tijdens de coronacrisis door zoals u van ons gewend bent. Onze pensioenuitvoerder Achmea Pensioenservices werkt ook nu hard aan de uitvoering van onze basispensioenregeling.
Lees meer >
Nu iets doen aan je pensioen!
Gaat u trouwen, een huis kopen of van baan veranderen? Dan denkt u waarschijnlijk eerder aan uw trouwdag, hypotheek of salaris dan aan uw pensioen. Toch zijn dit juist de momenten om uw pensioen eens te checken. Sommige gebeurtenissen in uw leven hebben namelijk gevolgen voor uw pensioen. En dat is precies de boodschap van de nieuwe jongerencampagne nuietsdoenaanjepensioen.nl.
Lees meer >
 
Ron Verhulst (Pensioenfondsmanager): Wat betekent het nieuwe pensioenstelsel voor het J&J pensioen?
Het pensioenakkoord is tot stand gekomen met instemming van grote werkgevers (overheid, zorg, metaal en techniek) en de vakbonden. Deze zijn aangesloten bij bedrijfstakpensioenfondsen, die de pensioenregeling van een heleboel overheidsinstanties en bedrijven uitvoeren.
Lees meer >
Gelukkig na uw pensioen: 7 tips
Met pensioen gaan doet iets met u. Het ervaren van een ultiem gevoel van vrijheid tot onzeker zijn over de invulling van deze zee van tijd. Wat kunt u doen om u gelukkig te voelen na uw pensioen? We hebben de beste tips voor u op een rij gezet; van dingen te ondernemen tot nuttige inzichten.
Lees meer >
 
Hebben wij uw privé e-mailadres nog niet?
Geef dit aan ons door via Mijn pensioen. Zo kunnen wij u altijd digitaal bereiken. Ook als u met pensioen bent of uit dienst gaat.
Geef uw e-mailadres door >
Suggesties?
Heeft u suggesties voor een onderwerp dat met pensioen te maken heeft?

Mail dan naar rverhuls@its.jnj.com of pfjnj@achmea.nl over welk onderwerp u meer nieuws wilt ontvangen.
 
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
Positief   Negatief
 
© 2020 J&J Pension Fund OFP

Website  -  Afmelden